MS gespreks-app Naar de MS gespreks-app

In beweging met Esther

Esther heeft 12 jaar MS en dankzij de steun van haar man en kinderen is ze blijven bewegen. Elke week gaat zij naar het zwembad om samen met anderen te zwemmen. Bekijk de video en laat je inspireren door Esther en kom in beweging met MS. #inbewegingmetEsther

Meer informatie?
Voor meer informatie over bewegen en MS ga naar MSvereniging.nl/bewegen

Deze video is onderdeel van de zesdelige portretreeks ‘In beweging met MS’ waarin zes mensen met MS hun verhaal vertellen achter hun sport. Wat is hun motivatie, wie is hun inspiratie: partner, vrienden, collega’s of familie? En wat levert bewegen hen op?

Deel ook jouw ervaring!

mijn verhaal insturen

U verlaat de website MShebjeniealleen.nl

U wordt nu omgeleid naar een externe website.