MS gespreks-app Naar de MS gespreks-app

In beweging met Yvonne

Yvonne heeft al 21 jaar MS. Een jaar geleden kreeg zij voor haar verjaardag van haar partner een paardrijles cadeau. Dit bleek een schot in de roos. Tijdens het paardrijden is ze even in haar eigen ‘bubbel’, weg uit alle drukte. Hier krijgt zij energie van, positieve energie. Bekijk hieronder de video van Yvonne.

Meer informatie?
Voor meer informatie over bewegen en MS ga naar MSvereniging.nl/bewegen

Deze video is onderdeel van de zesdelige portretreeks ‘In beweging met MS’ waarin zes mensen met MS hun verhaal vertellen achter hun sport. Wat is hun motivatie, wie is hun inspiratie: partner, vrienden, collega’s of familie? En wat levert bewegen hen op?

Deel ook jouw ervaring!

mijn verhaal insturen

U verlaat de website MShebjeniealleen.nl

U wordt nu omgeleid naar een externe website.