MS gespreks-app Naar de MS gespreks-app

In beweging met Erik

Sinds zijn MS heeft het buitensporten stilgelegen en dat deed Erik heel veel pijn. Hij heeft het buitensporten dan ook weer opgepakt door middel van handbiken. Hij vindt het superkicken dat hij nu weer in de bergen kan fietsen waar hij vroeger in heeft geklommen. Zijn bergsportvriend Jan gaat als buddy met hem mee. Samen trotseren zij de bergen, Jan coacht hem als het nodig is omhoog. “Nooit gedacht dat bewegen met MS je zo goed kan doen.”, aldus Erik. Bekijk hieronder het hele verhaal van Erik.

Meer informatie?
Voor meer informatie over bewegen en MS ga naar MSvereniging.nl/bewegen

Deze video is onderdeel van de zesdelige portretreeks ‘In beweging met MS’ waarin zes mensen met MS hun verhaal vertellen achter hun sport. Wat is hun motivatie, wie is hun inspiratie: partner, vrienden, collega’s of familie? En wat levert bewegen hen op?

Deel ook jouw ervaring!

mijn verhaal insturen

U verlaat de website MShebjeniealleen.nl

U wordt nu omgeleid naar een externe website.