MS gespreks-app Naar de MS gespreks-app

Praktische tips: Sociale contacten

Het is normaal dat als je MS hebt dat er ook een selectie ontstaat op het gebied van vriendschap want je kunt simpelweg niet altijd in iedereen evenveel energie steken. Zo ervaren Eric, Pascal, Marijke, Karin, Marc en Denise het ook. Echte vrienden blijven wel, die begrijpen je. Bedenk bij wie kan ik mezelf zijn? Van wie krijg ik energie? Bekijk hieronder de vijfde video uit de serie ‘Praktische tips bij MS’ over sociale contacten.


Over de videoserie Praktische tips bij MS

De gezondheid van je brein speelt een belangrijke rol in je dagelijks leven, ook als je MS hebt. Wanneer je net te horen hebt gekregen dat je MS hebt, zitten jij en je naasten vast vol vragen. Vragen over jullie relatie, het werk en de behandeling. Om antwoord te geven op deze en andere vragen, vertellen mensen met MS over hun eigen ervaringen in tien video’s. Ook andere experts, zoals een neuropsycholoog, MS-verpleegkundige en relatiecoach komen in de serie aan het woord.

Bekijk hier de tiendelige videoserie Praktische tips bij MS

Deel ook jouw ervaring!

mijn verhaal insturen

U verlaat de website MShebjeniealleen.nl

U wordt nu omgeleid naar een externe website.