MS gespreks-app Naar de MS gespreks-app

Praktische tips bij MS: Vroege behandeling

‘Belangrijk is om adequaat de ziekte in een vroeg stadium goed te behandelen’, aldus Sandra. Maar welke behandeling is goed voor jou? Er is veel informatie over behandelingen van MS online en offline beschikbaar. De een vindt het fijn om eerst alles te lezen en fora te raadplegen hoe anderen het ervaren. De ander vindt het fijn om de opties met zijn of haar arts te bespreken. Maar kijk vooral naar wat bij jou past, luidt het advies van mensen met MS in onderstaande video uit de serie ‘Praktische tips bij MS’.


Over de videoserie Praktische tips bij MS

De gezondheid van je brein speelt een belangrijke rol in je dagelijks leven, ook als je MS hebt. Wanneer je net te horen hebt gekregen dat je MS hebt, zitten jij en je naasten vast vol vragen. Vragen over jullie relatie, het werk en de behandeling. Om antwoord te geven op deze en andere vragen, vertellen mensen met MS over hun eigen ervaringen in tien video’s. Ook andere experts, zoals een neuropsycholoog, MS-verpleegkundige en relatiecoach komen in de serie aan het woord.

Bekijk hier de tiendelige videoserie Praktische tips bij MS

Deel ook jouw ervaring!

mijn verhaal insturen

U verlaat de website MShebjeniealleen.nl

U wordt nu omgeleid naar een externe website.