MS gespreks-app Naar de MS gespreks-app

Praktische tips bij MS: Intimiteit en seksualiteit

“Zeg wat je denkt. Ga geen geheimen van dingen maken, want dat hoeft niet”, vertelt Denise als we haar vragen hoe zij omgaat met intimiteit en MS. “Soms voel ik niets, dan ben ik net een pop. Op dat moment heb ik ook geen zin.” De relatiecoach onderstreept dat het goed is om te delen wat je voelt of dwarszit, je hoeft er niet in je eentje mee te dealen. En wordt vooral niet boos op jezelf. Bekijk hieronder video en beluister ook de andere ervaringen met en tips over MS en intimiteit.


Over de videoserie Praktische tips bij MS

De gezondheid van je brein speelt een belangrijke rol in je dagelijks leven, ook als je MS hebt. Wanneer je net te horen hebt gekregen dat je MS hebt, zitten jij en je naasten vast vol vragen. Vragen over jullie relatie, het werk en de behandeling. Om antwoord te geven op deze en andere vragen, vertellen mensen met MS over hun eigen ervaringen in tien video’s. Ook andere experts, zoals een neuropsycholoog, MS-verpleegkundige en relatiecoach komen in de serie aan het woord.
Bekijk hier de tiendelige videoserie Praktische tips bij MS.

Deel ook jouw ervaring!

mijn verhaal insturen

U verlaat de website MShebjeniealleen.nl

U wordt nu omgeleid naar een externe website.