MS gespreks-app Naar de MS gespreks-app

Praktische tips bij MS: Kinderwens en zwangerschap

“Ik ben gewoon die pa die met een stok loopt”, vertelt Mark. En Denise is bekaf als de kinderen naar bed gaan, maar ze geven ook zoveel terug. Is het eigenlijk wel verstandig om kinderen te krijgen als je MS hebt? Kan je er wel voldoende voor ze zijn? Roxanne adviseert om het hierover goed met je partner te hebben. Want als jij uitvalt komt alle zorg voor de kinderen bij de ander te liggen. Medisch gezien kan zwangerschap en MS goed samen, geeft MS-verpleegkundige Sonja aan. Wel is een goede voorbereiding met je neuroloog en/of MS-verpleegkundige over het stoppen of doorgaan met je medicatie van belang. Bekijk de video hieronder voor meer ervaringen en adviezen bij Kinderwens en zwangerschap.


Over de videoserie Praktische tips bij MS
De gezondheid van je brein speelt een belangrijke rol in je dagelijks leven, ook als je MS hebt. Wanneer je net te horen hebt gekregen dat je MS hebt, zitten jij en je naasten vast vol vragen. Vragen over jullie relatie, het werk en de behandeling. Om antwoord te geven op deze en andere vragen, vertellen mensen met MS over hun eigen ervaringen in tien video’s. Ook andere experts, zoals een neuropsycholoog, MS-verpleegkundige en relatiecoach komen in de serie aan het woord.

Bekijk hier de tiendelige videoserie Praktische tips bij MS.

Deel ook jouw ervaring!

mijn verhaal insturen

U verlaat de website MShebjeniealleen.nl

U wordt nu omgeleid naar een externe website.