MS gespreks-app Naar de MS gespreks-app

In beweging met MS

Voor de een is het de adrenalinekick, voor de ander het sociale aspect en voor weer een ander is het even een moment om het hoofd leeg te maken. De reden om te bewegen is voor iedereen anders. Maar wat je reden ook is, één ding is zeker: bewegen is gezond, juist als je MS hebt. Uiteraard is een goede balans tussen rust en activiteit erg belangrijk.

In de zesdelige portretreeks ‘In beweging met MS’ vertellen zes mensen met MS hun verhaal achter hun sport. Wat is hun motivatie, wie is hun inspiratie: partner, vrienden, collega’s of familie? En wat levert bewegen hen op? De serie is geïnspireerd op het rapport Brain Health: time matters in MS.

Klik hieronder op een van de foto’s en bekijk de video’s.
Laat je inspireren en kom in beweging met MS!

Deel ook jouw ervaring!

mijn verhaal insturen

U verlaat de website MShebjeniealleen.nl

U wordt nu omgeleid naar een externe website.