MS gespreks-app Naar de MS gespreks-app

Praktische tips bij MS: Omgeving

Hoe ga je om met je omgeving en wat kun je van ze verwachten? Vraag ik om hulp of toch niet? Dilemma’s waar mensen met MS vaak voor staan. Sandra geeft aan dat zij erg van openheid houdt. Je mag het allemaal vragen en het is zeker niet erg als iemand even niet weet wat hij of zij moet zeggen. MS-verpleegkundige Sonja geeft als tip: eerlijke vragen verdienen een eerlijk antwoord, maar bepaal zelf met wie je informatie deelt. Bekijk hieronder de video over het omgaan met je omgeving.

Over de videoserie Praktische tips bij MS
De gezondheid van je brein speelt een belangrijke rol in je dagelijks leven, ook als je MS hebt. Wanneer je net te horen hebt gekregen dat je MS hebt, zitten jij en je naasten vast vol vragen. Vragen over jullie relatie, het werk en de behandeling. Om antwoord te geven op deze en andere vragen, vertellen mensen met MS over hun eigen ervaringen in tien video’s. Ook andere experts, zoals een neuropsycholoog, MS-verpleegkundige en relatiecoach komen in de serie aan het woord.

Bekijk hier de tiendelige videoserie Praktische tips bij MS

Deel ook jouw ervaring!

mijn verhaal insturen

U verlaat de website MShebjeniealleen.nl

U wordt nu omgeleid naar een externe website.